Jij de vormgeving, wij de techniek.

Als reclamemaker hou jij je het liefst bezig met mooie vormgeving en inspirerende concepten. Dan doe je waar je goed in bent. Teqz is goed in het professioneel bouwen van hoogwaardige WordPress websites. Dat doen we al meer dan 10 jaar voor veel verschillende communicatie professionals. We dragen er zorg voor dat je met aandacht ontworpen website altijd perfect werkt!

WordPress front-end development

Waarom je website laten bouwen?

Bij veel van onze klanten uit het communicatievak merken we dat ze het heerlijk vinden om niet bezig te hoeven zijn met het technische deel van de website. Concept, vormgeving en techniek zijn immers erg verschillende disciplines. Door het bouwen van je met liefde ontworpen website uit te besteden, kun je je richten op waar je goed in bent.

Bij Teqz richten we ons op het bouwen van technisch perfect werkende websites. We maken daarbij gebruik van de modernste technieken. Door de website professioneel te onderhouden en te hosten, zorgen we ervoor dat de website snel en goed beveiligd is. Alle websites die we bouwen zijn technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines en werken op alle schermen. Of je de website nu op je smartphone, tablet of een groot computerscherm bekijkt, het ziet er altijd perfect uit. Onze recent gebouwde websites hebben een score van > 90 binnen Google PageSpeed en A-score op GTMetrix en WordPress websites die wij hosten hebben een score van 100% op internet.nl. Je kunt dus de technische rompslomp van de website dus met een gerust hart aan Teqz over laten.

Naast de bouw van de website, kun je ook andere technische zaken aan ons uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van WordPress plug-ins of het leggen van koppelingen tussen financiƫle of verkoop informatie met je website. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

lijn
WordPress website bouw

Volledige technische ontzorging

Het laten bouwen van websites kun je dus met een gerust hart aan Teqz uitbesteden. Maar we doen nog veel meer. Ook het onderhoud, de hosting en de domeinregistratie kun je door ons laten verzorgen. Ook hebben we een professionele helpdesk die je snel en vakkundig antwoord geeft op je technische vragen. Dat doen we in heldere taal en op de manier die jij het prettigst vindt. Dus bel, mail, chat of whatsapp met ons. We staan je graag te woord. Al sinds 2010 maken tientallen reclame- en grafisch ontwerpbureaus naar tevredenheid gebruik van onze diensten.

Dat geef ik graag uit handen!
Koffie?

Maak nu een afspraak als je een website wilt laten bouwen of als je wilt dat we de technische rompslomp voor je uit handen nemen. We heten je graag welkom om kennis te maken onder het genot van een (digitale) kop koffie of thee.

Afspraak maken