+10 jaar WordPress development ervaring

De developers van Teqz bouwen supersnelle en goed beveiligde websites die eenvoudig te onderhouden en technisch perfect zijn. We nemen al sinds 2010 alle technische rompslomp uit handen van onze klanten. Dat doen we met 4 gedreven WordPress developers. We stellen ons hier graag aan je voor.

Wist je dat snelheid een van de belangrijkste ranking factoren is voor Google? En ook voor je bezoeker natuurlijk. Als het laden te lang duurt, zit deze zo bij je concurrent.

WordPress development is dé expertise van Teqz. Grafische ontwerpen zetten we om in pixel perfecte code. Maar we verzorgen ook complete back-end projecten, met in eigen beheer ontwikkelde plug-ins en zelfs complete websystemen. We zorgen er altijd voor dat je online visitekaartje zowel op mobiel als desktop optimaal werkt. Zo heeft elke bezoeker, ongeacht het apparaat waarmee hij je website bezoekt, een optimale gebruikservaring.

Teqz heeft een professionele helpdesk die je vragen snel en adequaat beantwoord en eventuele problemen oplost. Zodat je website of webshop altijd bereikbaar is.

lijn
Teqz uitleg over WordPress statistieken

WordPress development op maat

Bij Teqz begint WordPress development altijd met een goed gesprek. Heldere communicatie is de basis voor optimaal eindresultaat. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren brengen we je wensen in kaart en onderzoeken we welke functionaliteiten er nodig zijn. Ook de doelstelling van je website en de beoogde bezoeker zijn belangrijke uitgangspunten. We denken graag mee en geven duidelijk advies in klare taal.

WordPress front-end development

Op basis van alle input maken we een plan van aanpak en starten onze backend developers met de bouw. Dat kan een website zijn, maar ook een complete applicatie met een API koppeling naar andere systemen. Het bouwen van perfect werkende webshops is ook één van onze expertises. Daarbij benutten we de mogelijkheden van WooCommerce, als bijvoorbeeld betaalmogelijkheden, voorraadbeheer en bestel en verzend bevestigingen.

WordPress Plugin bouwen

Heb je specifieke wensen waar je website over moet beschikken, als bijvoorbeeld een koppeling met je boekhoud- of relatiebeheersysteem? Ook dat maken we technisch voor je in orde. Dat doen we met een bestaande plugin of we ontwikkelen zelf de code.

Door zoveel mogelijk met bestaande plugins te werken, voorkomen we onnodig werk en hoge kosten.

lijn

Volledig ontzorgd

Er komt veel kijken bij een website. Ook na oplevering wil je dat deze zonder zorgen 24/7 online is. Daarom zorgen we ervoor dat alle websites op een snelle en goed beveiligde server draaien. Het onderhoud nemen we ook voor je uit handen. Denk aan het updaten van software en nieuwe releases van WordPress. Is er toch een probleem dan kun je altijd rekenen op een deskundige en professionele helpdesk. We denken graag met je mee én in oplossingen!

lijn
WordPress hosting

WordPress hosting

Ook voor WordPress hosting ben je bij ons aan het juiste adres. Dat doen we naar volle tevredenheid voor meer dan 350 klanten. Die we met veel plezier ontzorgen op het gebied van ontwikkeling, onderhoud, support en hosting. Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze hier.

WordPress development? Neem contact op met Teqz

Koffie?

Maak nu een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Kunnen we gelijk jouw wens in kaart brengen. We heten je graag welkom onder het genot van een (digitale) kop koffie of thee.

Afspraak maken