De voordelen van een grote technische webafdeling, zonder de kopzorgen

 • Bespaar tijd

  Je hebt één aanspreekpunt voor communicatie. Wij behandelen jouw klant als 1 van ons, maar dan met jullie bedrijfsnaam.

 • Schaalbaar

  Projecten die tot voor kort te groot of complex waren voor jullie, kunnen nu wel opgepakt worden. Jouw bedrijf opschalen zonder groeipijn!

 • Jij de credits

  White label betekent jóúw label. Jouw klanten zullen jou bedanken voor de goede service, niet ons. We werken rustig op de achtergrond alsof we onderdeel van jullie team zijn.

 • Kostenefficiënt

  Haal hogere omzet door meer diensten aan te kunnen bieden dan bijvoorbeeld alleen webdesign of SEO.

 • Gedeelde verantwoordelijkheid

  Onze doorlooptijd zijn altijd zo kort mogelijk, zonder in te leveren op kwaliteit. Helpdesk vragen beantwoorden we binnen 1 werkdag, een complete websitecode kan al in 15 werkdagen opgeleverd zijn.

 • Vast tarief mogelijk

  Voor grotere opdrachten (> 10 uur) brengen we een offerte uit en werken we in sprints, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De mogelijkheden
WordPress bouw website

Websitebouw

Jij het ontwerp, wij de techniek! Teqz draagt zorg voor de bouw van een pixelperfecte website. Zodat je met aandacht ontworpen website online tot leven komt.

Over websitebouw
WordPress vps server grote website

Hosting

Als je verzekerd wilt zijn van een veilige, snelle en perfect werkende website, dan is professionele hosting een must. Teqz regelt de perfecte hosting van je website.

Over hosting
WordPress onderhoud

Support & onderhoud

Geef het onderhoud van websites zonder gedoe uit handen. Teqz zorgt ervoor dat je website altijd bereikbaar en altijd up-to-date is.

Over support en onderhoud

Met wie werken we graag samen?

De meeste van onze samenwerkingsverbanden hebben we met grafisch ontwerp- en reclamebureaus. Maar ook voor IT bedrijven die de hosting uit willen besteden zijn wij een ideale partner.
Het belangrijkste binnen onze samenwerking is om jullie klant(en) tevreden te houden door aanvullende diensten te bieden, zonder de nadelen van het hebben van een eigen technisch team.

Reclamebureaus

Ontwikkelen jullie inspirerende online concepten en ben je op zoek naar een technische partner? Naast programmeren en coderen houden we ook van communiceren. We gaan graag het gesprek met je aan over uitdagende WordPress website projecten. Met onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten en zijn we je graag van dienst. Voor diverse reclamebureaus werken we white label. Jij het creatieve concept, wij de techniek.

Grafisch ontwerpers

Krijg je als grafisch ontwerper ook steeds meer de vraag of je ook websites ontwerpt? Een mooi ontwerp is één, maar het technisch perfect werkend krijgen is twee. Teqz neemt de techniek en de bouw graag voor je uit handen. We kunnen je ook helpen met het complete traject.

IT Bedrijven

Veel IT bedrijven zijn bezig met verschillende cloud diensten en installeren en configureren van computer apparatuur. Maar klanten vragen ook vaak om diensten die buiten hun scope liggen, zoals webhosting, domeinregistratie en website onderhoud. We helpen jullie graag om deze klanten te behouden en de omzet te verhogen.

Wij zijn er voor jullie

Onze (white label) diensten zijn zo ingericht dat ze naadloos aansluiten aan jullie organisatie en tegelijkertijd jullie omzet verhogen. Met slechts minimale inspanning van jullie kant kan er geprofiteerd worden van WordPress ontwikkeling, onderhoud, hosting en andere technische vraagstukken. Dus laten we eens een (digitale) kop koffie drinken!

Neem contact op