Algemeen

Wij zijn een technisch WordPress development bedrijf. Teqz werkt voornamelijk voor reclame-, marketing- en grafisch ontwerpbureaus als “onderaannemer”.

Wij ontwerpen zelf geen websites, maar ontzorgen onze klanten op het technisch gebied. Hierbij is te denken aan:

 • Custom WordPress thema ontwikkeling
 • WordPress Plugin ontwikkeling
 • Onderhoud en beveiliging WordPress
 • Ontwikkelen en aanpassen plugins
 • Hosten WordPress websites
 • Domeinregistratie van bijvoorbeeld .nl en .com domeinen

Wij werken voornamelijk voor reclame-, marketing- en grafisch ontwerpbureaus, welke wij technisch ontzorgen op WordPress gebied. Dit neemt niet weg dat wij ook complete trajecten aanpakken. Met ons uitgebreide netwerk van ontwerpers, marketeers, SEO specialisten, tekstschrijvers en foto/videograven kunnen wij ieder webproject aan.

Nee. Wij zijn een WordPress development bedrijf gespecialiseerd in het bouwen, hosten en technisch onderhouden van websites. Het designen besteden wij uit bij onze gerenommeerde partners. Voor iedere opdracht zoeken wij de ideale grafisch ontwerper zodat je van de hoogste kwaliteit uit kunt gaan.

Dat is geen probleem, wij verhuizen jouw website en e-mail graag naar ons toe zodat je verzekert bent van de betrouwbare onderhoud en hosting van Teqz. Bel ons even op telefoonnummer 0527-860285 om te informeren naar de mogelijkheden!

Diensten

Een WordPress developer bij Teqz is veel meer dan enkel een programmeur. Een overzicht van taken die wij zoal uitvoeren zijn:

 • Ontwikkelen nieuwe websites
 • Adviseren naar technische mogelijkheden binnen een project
 • Onderhouden en updaten bestaande WordPress websites
 • Ontwikkelen custom WordPress thema’s
 • Cross-browser testen van een website
 • Oplossen van bugs
 • Installeren en updaten WordPress plugins
 • Ontwikkelen, aanpassen en testen van webapplicaties
 • Website onderhoud en beveiliging
 • Testen websites op kwaliteit, snelheid en bereikbaarheid
 • Domeinregistratie en hosten van de website zodat deze snel, bereikbaar en veilig is.

Een web designer ontwerpt een website. Deze zorgen dus voor het mooie plaatje. Een web developer zorgt ervoor dat dit design omgezet wordt in code , zodat deze aanpasbaar is via bijvoorbeeld WordPress. Ook ontwikkelt een developer bijvoorbeeld custom plugins en integratie met andere systemen, zoals CRM en voorraadbeheersystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in het technisch ontwikkelen, hosten en onderhouden van WordPress websites en plugins. Dat neemt niet weg dat wij geen andere web(applicatie) projecten uitvoeren. Neem even contact op voor meer informatie.

White label is een product of dienst dat gemaakt wordt door een bedrijf dat door andere bedrijven verkocht worden alsof zij het gemaakt hebben.

Zeker, met een aantal klanten hebben we een geheimhoudingsverklaring (ook wel non-disclosure agreement of NDA genoemd), wat inhoudt dat wij deze projecten niet in ons portfolio gebruikt worden en alles white-label geleverd wordt. Zelfs in de domeinregistratie zullen wij op verzoek jullie bedrijfnaam benoemen, in plaats van Teqz. Wij het werk, jullie de credits!

Geen probleem. Wij kunnen met onze technische knowhow een uitstekende aanvulling zijn in een projectteam of brainstorm sessie.

Wij werken voornamelijk met custom thema’s en gebruiken als frontend-basis het Bootstrap framework.

Voor sommige WordPress partners werken wij met premium thema’s zoals BeTheme of Divi, alleen als de specifieke situatie er om vraagt.
Onze ervaring is dat deze projecten meer tijd kosten met betrekking tot bugfixen en responsive maken (mobiel optimaliseren) van de website. Uiteindelijk is men vaak duurder uit dan een custom thema.

Wij bouwen custom thema’s op een zeer gebruiksvriendelijke manier, waarbij we Gutenberg als content editor gebruiken. Iedere site is 100% met WordPress en is compatible met toekomstige updates hiervan. We gebruiken onder andere Custom Post Types en Advanced Custom Fields om het thema volledig aan te laten sluiten op jullie wensen.

Zeker, wij leveren volledige technische ontzorging van de websites die we opleveren. Hierbij is te denken aan:

 • Uitbreiden van website
 • Installeren van updates
 • Webhosting en domeinregistratie
 • E-mailhosting

Zie voor meer informatie onze support & onderhoud pagina.

Wij werken voornamelijk voor reclame-, marketing- en grafisch ontwerpbureaus als “onderaannemer”. Neem even contact op voor een overzicht van ons recent werk en websites die wij in onderhoud hebben.

Werkproces

 1. We starten met de front-end. Zodra deze af is zetten we het resultaat op een testomgeving zodat de html bestanden gecontroleerd kunnen worden. Eventuele bugs worden in dit vroege stadium opgelost.
 2. Hierna integreren we WordPress. We maken verschillende custom Gutenberg blokken en Custom Post Types zodat de website modulair opgebouwd kan worden. We vullen de website standaard met de in het design geleverd tekst en beeld.
 3. We plaatsen de website op een testomgeving, zodat deze inhoudelijk verder gevuld kan worden met tekst en beeld.
 4. Zodra er akkoord is zetten we de website live. We melden de sitemap aan bij Google en indien deze bij ons in onderhoud gaat installeren we iThemes security PRO en onze onderhoudsplugin.

Omdat we een kleine organisatie zijn hebben we ook korte lijnen. Grote kans dat je rechtstreeks met de ontwikkelaar contact hebt. Contact kan via telefoon, e-mail, WhatsApp, Hangouts en Skype

Bij grotere projecten zal het contact via een projectmanager lopen.

Dat is volledig afhankelijk van het formaat project. Reken voor een klein project 10-15 werkdagen. Voor meer complexe websites of webshops zal dit langer zijn. Ook is de doorlooptijd afhankelijk van of wij de website vullen met tekst en beeld, en de hoeveelheid hiervan.

Voordat we starten met een project geven we een offerte af. Hierin geven we ook de verwachte levertijd aan.

Om een offerte af te kunnen geven is het sturen van xd / invision / sketch of jpg wireframes en een document met functionaliteiten voldoende.

Voor het ontwikkelproces hebben we het liefst gelaagde bestanden van iedere template, en de fonts in een apart bestand Adobe Fonts activeren en installeren we zelf als Webfont. Indien het ontwerp uit meerdere pagina’s bestaat gebaseerd op 1 ontwerp, dan kan dit in 1 bestand geleverd worden. Bij voorkeur ontvangen we de bestanden vanuit de volgende programma’s:

 • Adobe XD
 • Adobe Photoshop
 • Invision
 • Sketch