Over Teqz
Wij bouwen
online interacties
op hoog niveau

Focus op het eindproduct

Teqz Quality Web Development focust sinds 2010 op de techniek achter een website en op hoogwaardige webapplicaties. Het grafisch ontwerp aan de voorkant doet de vormgever of art director. Zorgen dat een website of applicatie eenvoudig te beheren, goed vindbaar, mobiel vriendelijkheid en technisch 100% voor elkaar is, daar zorgen wij voor. Onze ervaring op het gebied van web en app nemen we graag mee in heldere gesprekken. We leggen op jouw eigen kennisniveau de mogelijkheden uit die de moderne technieken bieden. Dus niet een programmeur die enkel achter de code zit, maar iemand die open en helder communiceert. Dat werkt wel zo prettig.

Eerst het plan, dan de code

Zomaar beginnen aan een project heeft geen zin. We brengen dan ook eerst de wensen in kaart. Wat is de doelstelling: bijvoorbeeld contact opnemen, een product bestellen of een offertegenerator voor de sales afdeling? En voor wie doen we dat dan? Als we de bedrijfsvisie juist voor ogen hebben komen we met een passend plan. Ieder bedrijf is uniek, zo ook iedere website en applicatie.

Wij bouwen onze websites hoofdzakelijk in het open source CMS WordPress. Dit is het meestgebruikte en meest gebruiksvriendelijke systeem dat er op dit moment op de markt is. Waar nodig ontwikkelen we plugins en modules die niet verkrijgbaar zijn, of passen we bestaande modules aan. Ook biedt Teqz diverse onderhoudscontracten aan, om uw website up-to-date te houden.

Op het gebied van Applicaties zijn we platform onafhankelijk. Een mobiele applicatie zal anders aangepakt worden dan bijvoorbeeld een desktop applicatie. Wij werken het plan uit en komen met de juiste recourses om het project te laten slagen.

Waar we onder andere voor gewerkt hebben

Een goed webidee?
Of juist geen idee waar te beginnen?
Kom eens langs

De koffie kopjes staan al klaar. Net als onze ideeën en adviezen.

of vraag meer informatie aan

Contact Teqz:
0527-86 02 85
info@teqz.nl

Adres
Escudo 6
8305 BM Emmeloord

Social:

 

Werken bij Teqz
Bekijk onze vacatures

Meer informatie

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Kantel het scherm om deze website te bekijken.