Over Teqz
Wij bouwen
online interacties
en geven het juiste
advies

Focus op de oplossing

Teqz Quality Web Development focust sinds 2010 op de techniek achter websites en webapplicaties.

Bij websites levert het reclamebureau, de vormgever of de art director het ontwerp. Zorgen dat een website of applicatie eenvoudig te beheren, goed vindbaar, mobiel vriendelijkheid en technisch 100% voor elkaar is, daar zorgen wij voor.

Onze ervaring op het gebied van web en app nemen we graag mee in heldere gesprekken. We leggen in duidelijke taal de mogelijkheden uit die de moderne technieken bieden. Dus niet een programmeur die enkel achter de code zit, maar een expert die open en helder communiceert. Dat werkt wel zo prettig.

Eerst het plan, dan de code

Zomaar beginnen aan een project heeft geen zin. We brengen dan ook eerst de wensen in kaart. Wat is de doelstelling: bijvoorbeeld contact opnemen, een product bestellen of een offertegenerator voor de sales afdeling? En voor wie doen we dat dan? Als we de bedrijfsvisie juist voor ogen hebben komen we met een passend plan. Ieder bedrijf is uniek, zo ook iedere website en applicatie.

Wij bouwen onze websites in het open source CMS WordPress. Dit is het meestgebruikte en meest gebruiksvriendelijke systeem dat er op dit moment op de markt is. Waar nodig ontwikkelen we plugins en modules die niet verkrijgbaar zijn, of passen we bestaande modules aan. Ook biedt Teqz diverse onderhoudscontracten aan, om uw website up-to-date te houden.

Waar we onder andere voor gewerkt hebben

Een goed idee?
Of juist geen idee
waar te beginnen?
Wij komen langs.

Zet de koffie maar vast klaar. Dan komen wij met onze idee├źn en adviezen.

of ontvang nu meer informatie

Contact Teqz:
0527-86 02 85

Technische vragen:
helpdesk@teqz.nl

Overige zaken:
info@teqz.nl

 

Adres
Escudo 6
8305 BM Emmeloord

Social:

 

Werken bij Teqz
Bekijk onze vacatures

Meer informatie

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Kantel het scherm om deze website te bekijken.