Maak je niet druk over de techniek. Jij maakt een gaaf ontwerp, Teqz regelt de techniek.

Wie is Teqz?

Teqz bouwt kwalitatief hoogwaardige WordPress websites. We bouwen snelle en goed beveiligde websites die eenvoudig te onderhouden en technisch 100% perfect zijn. De Q in de naam Teqz staat niet voor niets voor Quality. Hoogwaardige website development doen we al meer dan 10 jaar voor met name reclamemakers, grafisch ontwerpers en communicatiespecialisten. We kunnen je technisch totaal ontzorgen. Bijvoorbeeld door het leggen van koppelingen met systemen als een boekhoud- of verkooppakket of het bouwen van een plug-in. We nemen je alle technische website rompslomp uit handen. Kun jij doen waar je goed in bent. Jij het ontwerp, wij de techniek.

lijn

Waarom Teqz?

Waarin Teqz zich onderscheidt is dat we ‘communicatieve programmeurs’ zijn. Voordat we gaan bouwen gaan we graag eerst het gesprek met je aan en brengen we samen de wensen in kaart. Wat is de doelstelling van de website en over welke functionaliteiten moet deze beschikken. Moet je een bijvoorbeeld een bestelling kunnen plaatsen, een offerte aanvragen of contact kunnen opnemen? Voor wie is de website bedoeld? Een goed plan van aanpak is de basis voor een optimaal eindresultaat. Elke website die we bouwen is uniek en wordt op maat gebouwd. We houden van helder communiceren in begrijpbare taal,┬á op de manier die voor jou het prettigst is. Dat kan per mail, telefoon, chat of WhatsApp. Aan jou de keus.

Onze kracht zit ook in heldere communicatie. Onze visie is dat bellen of mailen naar ons een ontspannen actie is. Hoe groot het probleem ook is, we zorgen voor de oplossing. En als het even kan, en er tijd voor is, maken we een praatje of geintje tussendoor. Omdat we een kleine organisatie zijn weet je met wie je communiceert: Tynane of Rienco. Moeilijker maken we het niet.

WordPress specialisten

Als basis voor een website gebruiken we WordPress. WordPress is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke systeem dat er op dit moment op de markt is. Groot voordeel van WordPress is dat het erg eenvoudig te beheren is. Zo kun je makkelijk teksten en afbeeldingen toevoegen of een nieuwe pagina aanmaken. Ook het onderhoud, de hosting en support kan Teqz voor je uit handen nemen. Het is erg belangrijk om je website up-to-date te houden en hackers geen kans te geven.

De pijlers van Teqz!

WordPress dat maar voor mij!
WordPress vacatures

Werken bij Teqz

Bij Teqz zijn we regelmatig op zoek naar talent. Vanuit ons kantoor in Emmeloord werken we in een compact team voor ambitieuze en high-end opdrachtgevers. De focus van onze dienstverlening is het ontzorgen van reclame- en grafisch ontwerpbureaus op technisch gebied. Zo zetten we ontwerpen om naar pixelperfecte websites. Waarbij we ook het onderhoud, hosting en de support van de website voor onze rekening nemen. We werken met de nieuwste technologie├źn en werken in teamverband. Hebben we je interesse gewekt? Bekijk dan onze vacatures of neem vrijblijvend contact op.

Bekijk onze vacatures
Laten we samenwerken

Maak nu een afspraak als je een partner zoekt waar je de techniek zorgeloos uit handen aan kunt geven. We nemen contact met je op voor een (online) kopje koffie en staan open voor een testproject.

Ik wil ontzorgd worden!