Reclamebureaus

Hallo reclamemaker, communicatiestrateeg of manager. Ontwikkel jij inspirerende online concepten en ben je op zoek naar een technische partner? Neem dan contact op met Teqz. Naast programmeren en coderen houden we ook van communiceren. We gaan graag het gesprek met je aan over uitdagende WordPress website projecten. Met onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten en zijn we je graag van dienst. Voor diverse reclamebureaus werken we white label. Jij het creatieve concept, wij de techniek.

Even sparren Ik wil graag meer weten

Grafisch ontwerpers

Krijg je als grafisch ontwerper ook steeds meer de vraag of je ook websites ontwerpt? Een mooi ontwerp is één, maar het technisch perfect werkend krijgen is twee. Teqz neemt de techniek en de bouw graag voor je uit handen. We kunnen je ook helpen met het complete traject. We hebben een uitgebreid netwerk van marketeers, SEO specialisten, tekstschrijvers en foto/videografen en kunnen zo samen met jou elk webproject aan.

Even sparren? Ik wil graag meer weten

Communicatiespecialisten

Ben je als communicatiespecialist op zoek naar een technische partner die met je meedenkt over website projecten? De communicatieve programmeurs van Teqz sparren graag met je over uitdagende projecten. Onze focus ligt op het technisch ontwikkelen van hoogwaardige WordPress websites. Keertje sparren over wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op.

Even sparren? Ik wil graag meer weten

Voor het beste resultaat

Dimitri Reijniers
Art Director bij Merkmannen
Jeroen Vels Sherpa Grafisch Ontwerp

Pixelperfect en bij de tijd

Jeroen Vels
Eigenaar SHERPA grafisch ontwerp
Ilse de Boer Media

Er wordt concreet meegedacht

Ilse de Boer
Ilse de Boer Media
Koffie?

Wil je weten wat Teqz voor jullie kan betekenen? Dan heten we je graag welkom voor een kennismaking met een lekkere (online) kop koffie of thee.

Afspraak maken