Voor het beste resultaat

Bij Teqz is alles wel mogelijk in WordPress-development! Rienco en de rest van het team denkt mee en gaat voor het beste resultaat binnen ons ontwerp.
Pixel perfect, makkelijk schakelen, korte lijnen en afspraak is afspraak. Een aanrader om samen een project op te pakken of het website onderhoud bij neer te leggen.

Dimitri Reijniers – Art Director bij Merkmannen

lijn
WordPress wireframe designer

Pixelperfect en bij de tijd

“Als grafisch ontwerper werk ik al jaren met veel plezier samen met Teqz. Het team van Teqz zijn websitebouwers die zorgen voor pixelperfect omzetting van mijn ontwerp naar een goed functionerende website. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen. Ook nĂ¡ oplevering! En bij Teqz zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste standaarden en mogelijkheden. Zo versterken we elkaar.”

Jeroen Vels – eigenaar SHERPA grafisch ontwerp

lijn
Ilse de Boer Media

Dankzij Teqz hoef ik mij geen zorgen te maken over de techniek achter mijn WordPress-websites.

“Sinds begin 2021 werk ik met veel plezier samen met Teqz. Ze staan altijd voor je klaar en zijn duidelijk en snel in communicatie via mail, telefoon of WhatsApp. Het is fijn een partij te hebben dat veel kennis heeft en daarnaast ook op de hoogte blijft van de nieuwste technieken. Er wordt concreet met je mee gedacht in mogelijkheden en oplossingen waardoor mijn bedrijf blijft optimaliseren.”

Ilse de Boer – Ilse de Boer Media

lijn
Een aantal bureaus waar wij mee samenwerken
Ilse de Boer media
Koffie?

Wil je een afspraak maken met Teqz? Dan heten we je graag welkom voor een kennismaking met een lekkere kop koffie of thee.

Afspraak maken