Voor het beste resultaat

Bij Teqz is alles wel mogelijk in WordPress-development! Rienco en de rest van het team denkt mee en gaat voor het beste resultaat binnen ons ontwerp.
Pixel perfect, makkelijk schakelen, korte lijnen en afspraak is afspraak. Een aanrader om samen een project op te pakken of het website onderhoud bij neer te leggen.

Dimitri Reijniers – Art Director bij Merkmannen

lijn

Pixelperfect en bij de tijd

“Als grafisch ontwerper werk ik al jaren met veel plezier samen met Teqz. Het team van Teqz zijn websitebouwers die zorgen voor pixelperfect omzetting van mijn ontwerp naar een goed functionerende website. Er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen. Ook ná oplevering! En bij Teqz zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste standaarden en mogelijkheden. Zo versterken we elkaar.”

Jeroen Vels, eigenaar SHERPA grafisch ontwerp

lijn

Het is fijn een partner te hebben die denkt in mogelijkheden

“Werken met Teqz ervaar ik als prettig. Omdat wij zelf de lat steeds hoger leggen in onze ideeën en ontwerpen zoeken wij partners die ons ondersteunen met flexibiliteit en technische creativiteit. Teqz kneedt totdat het goed is. Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de technische grenzen en dan is het fijn een partner te hebben die denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen.”

Michiel Mulder, Creatief Eigenaar Das Idee

lijn

Een fijne sparrings partner

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Teqz. Wij vragen Teqz altijd om hulp als we handen te kort komen of de technische uitdagingen te groot worden voor ons team.
Het is erg fijn dat er zo veel kennis is en dat er altijd tijd is om te sparren. Als je Teqz belt weet je zeker dat je er een oplossing komt.”

Henri Kok – Eigenaar First Communications

Een aantal de bureaus waar wij samen mee werken
Koffie?

Wil je een afspraak maken met Teqz? Dan heten we je graag welkom voor een kennismaking met een lekkere kop koffie of thee.

Afspraak maken