Diensten
Website ontwikkeling
voor het juiste doel

Ieder bedrijf is anders, zo ook iedere website

Een internet pagina is tegenwoordig veel meer als 4 pagina’s en een contactformulier. Vrijwel iedere klant oriënteert zich eerst via zoekmachines als Google naar verschillende bedrijven binnen jullie branche. Eenmaal jouw website gevonden bekijkt een potentiële klant, voordat deze contact met jou opneemt, op jullie website naar de mogelijkheden en uitstraling.

De twee aspecten die hierin van groot belang zijn: vindbaarheid en kwaliteit. Hoe word je gevonden op internet? Hoeveel bezoekers nemen daadwerkelijk ook contact met jou op? Vindt jullie bezoeker wel de juiste informatie?

Je kunt bij Teqz terecht voor web development, e-commerce (webshops), database development, data-driven (data gestuurde) websites, Content Management Systeem uitbreiding (plugins) voor WordPress of Silverstripe, mobiele (responsive) websites, domeinnaamregistratie, webhosting, e-mail hosting, beheer, bugfixing, service en onderhoud, web applicaties en alle gerelateerde internetwerkzaamheden.

Onze missie is om een zo creatief, kwalitatief hoogwaardig, effectief en flexibel product neer te zetten om het doel te halen. Door gebruik te maken van een modulair opgebouwd Content Management Systeem (WordPress) kun je jouw gegevens eenvoudig zelf in beheer nemen. Op deze manier realiseer je snel meer omzet en rendement uit uw website.

Een overzicht van recente projecten en referenties >

Een applicatie die in jouw bedrijf past

De gegevens zijn wel beschikbaar, maar worden nog op papier verzameld, of staan op een plek die niet van buiten het bedrijf beschikbaar is. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar een web applicatie of app prima tot zijn recht komt. De huidige machinestatus of de actuele voorraad uitlezen vanuit kantoor of via tablet/telefoon op de werkvloer. En hier met een aantal muisklikken of swipes een overzicht van gegenereerd. Dit alles betrouwbaar en bijzonder veilig.

Teqz heeft deze ontwikkelmogelijkheden in huis vanaf het eerste gesprek tot het maken van het functioneel en technisch ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van de applicatie.

Wat we nog meer kunnen

Webdevelopment

Het technische deel van jouw project hoogwaardig opgemaakt. Jullie het ontwerp, wij de techniek!

Onderhoud

Het up to date houden van een cms en plugins is een must binnen WordPress. Met de service van Teqz ben je verzekerd van een veilige website.

Webhosting

Overal en altijd je website bereikbaar. Optimale prestaties en 99.9% uptime garantie.

Een goed webidee?
Of juist geen idee waar te beginnen?
Kom eens langs

De koffie kopjes staan al klaar. Net als onze ideeën en adviezen.

of vraag meer informatie aan

Contact Teqz:
0527-86 02 85
info@teqz.nl

Adres
Escudo 6
8305 BM Emmeloord

Social:

Meer informatie

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Kantel het scherm om deze website te bekijken.