Diensten
SSL certificaten

Wij houden van goed beveiligde websites

Wat is een SSL certificaat?

SSL is een protocol voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. SSL is een standaard die wordt gebruikt door miljoenen websites voor het beveiligen van online transacties door persoonlijke informatie, zoals creditcard- en adresgegevens, te versleutelen.

Moderne browsers zoals Google Chrome geven tegenwoordig een “niet beveiligd” melding bij websites zonder SSL certificaat.

 

Zie ook dit filmpje voor een uitgebreide uitleg.

 

 

 

 

Waarom heb ik een SSL certificaat nodig?

Het slotje in de adresbalk

Moderne webbrowsers als Google Chrome markeren tegenwoordig websites zonder SSL certificaat als ‘niet beveiligd’. Dit geeft een onveilig gevoel bij de bezoeker en is onwenselijk. Omdat er tegenwoordig veel foute, criminele websites zijn is het wenselijk om zelf het vertrouwen te creëren. Zeker bij websites waar gegevens worden achter gelaten, zoals webshops en websites met contactformulieren.

Versleutelde verbinding

Zoals eerder genoemd worden de gegevens die de browser en de webserver uitwisselen versleuteld verzonden. Dit voorkomt dat een potentiële hacker of foute software jouw gegevens kan achterhalen en zodoende met deze gegevens aan de haal kan.

Betere ranking in Google

Het belangrijkste is dat jouw website veiliger is voor bezoekers, maar daarnaast maakt het de site ook nog eens beter vindbaar. Google beloont namelijk veilige websites met een hogere score in de zoekresultaten.

Verschillende soorten SSL-certificaten

Er zijn verschillende soorten en maten SSL certificaten. Voor kleine organisaties en basis  websites voldoet de gratis variant. Voor grotere organisaties en bijvoorbeeld webshops is het aan te raden om minimaal domein validatie te hebben.

Geen validatieDomein validatieOrganisatie validatieUitgebreide validatie
BeveiligingsniveauHoogst mogelijke encryptieniveauHoogst mogelijke encryptieniveauHoogst mogelijke encryptieniveauHoogst mogelijke encryptieniveau
Validatie?GeenDomeinnaam eigenaarDomeinnaam + bedrijfsidentiteitUitgebreide bedrijfscontrole (KVK)
Snelheid validatieSnel, zonder controleSnel, nauwelijks controleGemiddeld, bedrijfsgegevens controleLangzaam, grondige bedrijfsgegevens controle
HerkenbaarheidSlotje en het woord ‘veilig’ in de adresbalk.Slotje in de adresbalk.Slotje in de adresbalk.Slotje en uw bedrijfsnaam in de adresbalk.
Prijs enkel domeinGratis15,-50,-125,-
Prijs multi domeinGratis (max 20 (sub)domeinen)35,-125,-495,-
Prijs wildcard (*.domeinnaam.nl)Gratis (max 20 (sub)domeinen)75,-250,-niet beschikbaar
  • Prijzen zijn exclusief 21% BTW en per jaar
  • Exlusief eenmalige installatiekosten, hierbij controleren we ook jouw website op nodige aanpassingen.

Vraag een certificaat aan

Maak een keuze uit één van bovenstaande certificaten. Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op voor de verdere afhandeling.

Een goed idee?
Of juist geen idee
waar te beginnen?
Wij komen langs.

Zet de koffie maar vast klaar. Dan komen wij met onze ideeën en adviezen.

of ontvang nu meer informatie

Contact Teqz:
0527-86 02 85

Technische vragen:
helpdesk@teqz.nl

Overige zaken:
info@teqz.nl

 

Adres
Escudo 6
8305 BM Emmeloord

Social:

 

Werken bij Teqz
Bekijk onze vacatures

Meer informatie

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Kantel het scherm om deze website te bekijken.