Diensten
Web ontwikkeling
met de Q van Quality

Voor iedere vraag een oplossing

Je hebt als reclame bureau, grafisch ontwerper of designer waarschijnlijk wel eens gehoord van de termen HTML5, CSS3, Bootstrap, jQuery, Responsive design en WordPress development, maar weet niet hoe je dit moet toepassen binnen een project. Deze complexe technieken zorgen voor hoogwaardige opmaak, snellere en zoekmachine geoptimaliseerde websites. Voor dit probleem biedt Teqz de oplossing.

Door het uitbesteden van het technische deel van jouw project kun je een hoogwaardig product aanbieden dat niet alleen een prachtig (door jou) vormgegeven voorkant heeft, maar dat aan de achterkant de modernste technieken gebruikt, technisch zoekmachine geoptimaliseerd is en professioneel hoogwaardig is opgemaakt.

De technische beperking waar je op dit moment tegen aan loopt kunnen met een samenwerking omgezet worden in kansen. Je krijgt de mogelijkheid het portfolio uit te breiden met sites die door tot voor kort als te complex werden geacht.

White Label
Sommige reclamebureaus willen een full-service uitstraling hebben en eisen hierdoor discretie. Geen probleem. Op verzoek worden code en plugins volledig white label opgeleverd.

website-ontwikkeling

De volgende bureaus gingen je al voor:

Custom plugin voor WordPress nodig?

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen WordPress kennen we de eindeloze mogelijkheden hierbinnen. Vaak zijn er standaard oplossingen mogelijk, maar soms komt maatwerk van pas. Een database extern aanroepen of een webshop automatisch up-to-date houden?

Teqz bekijkt het project. Wat wil de klant? En hoe veel werk is het om zoiets te bouwen? Of kunnen we een bestaande plugin ombouwen?

Dit soort zaken zijn allemaal maatwerk. Geen project is het zelfde. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat we nog meer kunnen

Websites & webshops

Achter iedere website of webshop zit een gedachte. Teqz denkt mee in het bouwen van goed vindbare websites. Die eenvoudig te beheren zijn.

Onderhoud

Het up to date houden van een cms en plugins is een must binnen WordPress. Met de service van Teqz ben je verzekerd van een veilige website.

Webhosting

Overal en altijd je website bereikbaar. Optimale prestaties en 99.9% uptime garantie.

Een goed idee?
Of juist geen idee
waar te beginnen?
Wij komen langs.

Zet de koffie maar vast klaar. Dan komen wij met onze ideeën en adviezen.

of ontvang nu meer informatie

Contact Teqz:
0527-86 02 85
info@teqz.nl

Adres
Escudo 6
8305 BM Emmeloord

Social:

 

Werken bij Teqz
Bekijk onze vacatures

Meer informatie

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Kantel het scherm om deze website te bekijken.