Vitters.com
Opdrachtgever
Das Idee
Case
Een website vol
met beweging

Een state of the art website, passend bij het merk

Open website

“It’s kind of fun to do the impossible” is het credo van Vitters. Dit hebben we geweten. In opdracht van marketingbureau Das Idee uit Meppel kregen we de uitdaging om diverse ideeën op een dusdanige manier samen te voegen dat er een unieke website ontstond. Een combinatie van video, grote beelden, subpagina’s inladen als laag over de huidige pagina(inclusief animatie) en een voorpagina als bladzijdes. En dat ook nog eens met een laadtijd van maximaal 5 seconden.

Live Blog

Tijdens diverse Regatta’s, wedstrijden voor schepen zoals Vitters maakt, wordt er een Liveblog bijgehouden. Teqz ontwikkelde deze zodat er naast een liveblog waarbij tweets, instagram foto’s, youtube filmpjes en korte teksten ook een nieuwspagina bijgehouden kan worden. In de toekomst zal deze pagina verder uitgebreid worden. Bezoek de live Bay-Log.

Responsive grid

De opbouw van de website is op basis van het Bootstrap Framework. Dat wil zeggen dat de website uit 12 kolommen bestaat. Hiermee kunnen we websites sneller opbouwen met minder code. Ook is het hiermee een stuk eenvoudiger de site responsive (mobiel vriendelijk) te maken.

“Werken met Teqz ervaar ik als prettig. Omdat wij zelf de lat steeds hoger leggen in onze ideeën en ontwerpen zoeken wij partners die ons ondersteunen met flexibiliteit en technische creativiteit. Teqz kneed totdat het goed is. Uiteindelijk zijn wij afhankelijk van de technische grenzen en dan is het fijn een partner te hebben die denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen.”

Michiel Mulder
Eigenaar Das Idee

Een goed idee?
Of juist geen idee
waar te beginnen?
Wij komen langs.

Zet de koffie maar vast klaar. Dan komen wij met onze ideeën en adviezen.

of ontvang nu meer informatie

Contact Teqz:
0527-86 02 85

Technische vragen:
helpdesk@teqz.nl

Overige zaken:
info@teqz.nl

 

Adres
Escudo 6
8305 BM Emmeloord

Social:

 

Werken bij Teqz
Bekijk onze vacatures

Meer informatie

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Kantel het scherm om deze website te bekijken.