Senzup.nl
Opdrachtgever
Merkmannen
Case
Webshop voor de
oudere doelgroep

Laagdrempelig en eenvoudig in beheer

Open webshop
In opdracht van Merkmannen uit Kampen mocht Teqz het technische deel van de website van senZup realiseren. Een website met tal van zichtbare en onzichtbare technieken: Popups die naadloos aansluiten aan de website, interactieve plattegronden, een Woocommerce webshop volledig gecustomized et cetera. Iedere actie van de bezoeker op de website en in de formulieren wordt nauwlettend in de gaten gehouden door middel van (onder andere) Google Analytics. Tevens is er een custom module ontwikkeld voor een overzicht van eerlijke reviews van de website Klantenvertellen.nl.

Intuïtief, dat was het codewoord

Bezoekers van de website senZup.nl zijn voornamelijk ouderen of de kinderen van de ouderen. Doorat de senioren veelal niet dagelijks achter een computerscherm zitten is er voor gekozen om zoveel mogelijk op de intuïtie van de bezoeker af te gaan, door icoontjes en delen van een woonhuis aan te klikken.

Service en onderhoud

Belangrijk bij deze website is de bereikbaarheid. Hiervoor voert Teqz ook de onderhoudswerkzaamheden uit. Om potentiële beveiligingsrisico's te minimaliseren, is het een must om zowel Wordpress als de diverse plugins tijdig bij te werken.

“Rienco is niet alleen een aardige kerel, wel zo fijn als je regelmatig met elkaar werkt, maar ook een echte developer!
Niet voor één gat te vangen en altijd denkend in passende oplossingen. Mocht er toch een keer iets niet helemaal goed gaan of staan, dan vliegt hij uit de startblokken om het snel weer op te lossen..”

Jachim Serpenti
Merkmannen

Een goed webidee?
Of juist geen idee waar te beginnen?
Kom eens langs

De koffie kopjes staan al klaar. Net als onze ideeën en adviezen.

of vraag meer informatie aan

Contact Teqz:
0527-86 02 85
info@teqz.nl

Adres
Escudo 6
8305 BM Emmeloord

Social:

Meer informatie

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Kantel het scherm om deze website te bekijken.