FiberFlevo
Opdrachtgever
FiberFlevo
Case
Digitalisering van
informatiebehoefte

Realtime data
inzien en bewerken

Voor FiberFlevo heeft Teqz een systeem ontwikkeld dat diverse afdelingen en partijen samen brengt. Via een automatische koppeling met de internetproviders worden er bijvoorbeeld nieuwe aansluitingen aangemeld op het glasvezelnetwerk in onder andere de Noordoostpolder.

Verschillende type gebruikers

De servicemonteurs op locatie maken de aansluiting gereed en melden hun werk af via de applicatie die ze benaderen via een tablet. Hierdoor ziet de backoffice direct welke aansluitingen er actief zijn en welke nog aangesloten dienen te worden. Tevens kan via dezelfde applicatie de klimaatbeheersing, toegang, en beveiliging gemonitord worden. Ook zijn er binnen deze organisatie nog andere afdelingen die weer andere functionaliteiten gebruiken zoals planning, administratie en onderhoud.

Realtime inzage

Met dit systeem is er realtime inzage welke aansluiting er online is, welk type abonnement bij hoort en op welke aansluiting deze in de centrale is aangesloten. Dit scheelt niet alleen veel administratieve rompslomp, het voorkomt ook nog eens kostbare fouten.

“De samenwerking met Teqz is in één woord ‘Fantastisch’. In de aanloop van dit project hebben we overleg gehad en onze wensen op papier gezet. Bijzonder is te zien hoe de vertaalslag gemaakt wordt tussen een klantverzoek naar een technische oplossing in codetaal. Door onder andere de zeer snelle responstijd is FiberFlevo is erg tevreden met deze betrouwbare partner.”

André Doggen
Directeur FiberFlevo

Een goed idee?
Of juist geen idee
waar te beginnen?
Wij komen langs.

Zet de koffie maar vast klaar. Dan komen wij met onze ideeën en adviezen.

of ontvang nu meer informatie

Contact Teqz:
0527-86 02 85

Technische vragen:
helpdesk@teqz.nl

Overige zaken:
info@teqz.nl

 

Adres
Escudo 6
8305 BM Emmeloord

Social:

 

Werken bij Teqz
Bekijk onze vacatures

Meer informatie

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Kantel het scherm om deze website te bekijken.